RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start banket Brann

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Start viste glimt av gammel storhet da de slo Brann ut av cupen med 3-1. I Stavanger smadret Viking Bodø/Glimt med 5-0. LES OGSÅ: Slik spilles kvartfinalene LES OGSÅ: Alt om onsdagens kamper

Onsdag gikk Rosenborg, Vålerenga, Lillestrøm, Fredrikstad, Sandefjord og Follo vidre til kvartfinalen i cupen.

Torsdag kveld gjorde Viking og Start det samme - på bekostning av Bodø/Glimt og serieleder Brann.

Målfest
VIKING - BODØ/GLIMT 5-0: I Stavanger var det jevnt i det meste av førsteomgangen. Men etter at Peter Abelson ga Viking ledlesen 1-0 etter en corner like før pause, var det aldri noen tvil om hvor seieren ville havne.

De siste 20 minuttene var det to av nykkomerne som bestemte seg for å gi hjemmepublikummet en målfest. Søren Berg gjorde 2-0, så scoret Peter Ijeh to ganger, før Berg satte punktum fem minutter før full tid. Peter Ijeh fulgte ballen i mål, og kunne ha sikret seg et hattrick, men lot lagkompisen få «beholde» scoringen.

LES OGSÅ:Fy Søren, så bra!
LES OGSÅ:Flau avskjed med Glimt

Start-opptur
START - BRANN 3-1: I Kristiansand var det Kristofer Hæstad som slo an tonen. Med eks-trener Tom Nordlie på tribunen dundret «Doffen» inn 1-0 til Start allerede etter fem minutter.

Og i første omgang var det hjemmelaget som styrte begivenhetene. Derfor var det fullt fortjent da David Nielsen satte inn 2-0 på imponerende vis like før pause.

Se David Nilsens 2-0-mål for Start i videovinduet øverst i saken.

Etter pause var det imidlertid et skjerpet Brann-mannskap som kom på banen. Og etter 68 minutter øynet bergenserne nytt håp da midtstopper Kristjan Örn Sigurdsson reduserte.

Håpet levde i halvannet minutt. Da punkterte Stefan Bärlin kampen for hjemmelaget

Strømstad til røntgen
Dermed ble det en opptur for vikartrener Bård Wiggen og hans gutter. Men et skår i gleden var det at midtbaneterrieren Fredrik Stømstad måtte hinke av banen etter 39 minutter.

Han slo trolig opp en gammel ankelskade og skal til røntgenundersøkelse fredag, opplyser Starts medisinske apparat til TV 2.

LES OGSÅ:Nordlie snakker - vil fortsette som trener
LES OGSÅ:Endelig smiler Doffen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere