RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start har sikret seg Asante

Foto: ikstart.no
- Kan bli en hit i årets Tippeliga.

22-åringen Ernest Asante har skrevet under en treårskontrakt med Start, melder ikstart.no.

- Det har drøyd litt med noen formelle ting, men nå er alt 100 prosent i orden – og det er vi veldig glade for, sier sportslig leder i klubben, Rune Jakobsen.

Kjapp på høyrevingen
Ghanesiske Asante prøvespilte for Start allerede i fjor sommer, og på nyåret fikk han muligheten igjen. Asante, som primært spiller høyreving, har markert seg for Kristiansand-klubben i Color Line Cup denne uken med sin fantastiske hurtighet.

- Vi er svært fornøyd med det Asante har vist så langt. Dersom han fortsetter den fine utviklingen kan han bli en hit i årets Tippeliga, mener Jakobsen.

- Har fått tid til å vokse
Og Asante gleder seg til å bli en del av Start.

- Start er ett godt lag, som har gode spillere med gode kvaliteter. Ett flott lag! Spillerne er veldig hyggelige og snille mot meg, og jeg har følt meg velkommen fra første stund, sier Asante, som har tilbragt det siste halvåret i hjemlandet.

- Asante er mer til stede nå enn det han var på det første prøvespillet. Han er enda mer sulten og han har noen nye ferdigheter ut over det å være rask. Han har brukt tiden godt, og det ser spennende ut. Det var nok lurt at han fikk litt tid til å vokse på, sa Start-trener Knut Tørum for en drøy uke siden.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere