RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start hentet landslagsstopper

Foto: Erichsen, Jarl Fr. (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Endelig er det grunn for Arne Sandstø til å smile.

Clarence Goodson (25) ble torsdag kveld klar for Start. Midtstopperen er for første gang i sin karriere i den amerikanske landslagstroppen, og kan komme til å spille mot Sverige allerede den 19. januar.

- Via agenter ble vi tipset om han. Arne Sandstø har sett ham på en to timers video, og i samarbeid med sportsdirektør Svein Mathisen fant vi ut at dette er en spiller som ville passe godt. Vi er ikke i stand til å sikre mange nye spillere, men her har vi fått en høykvalitetsspiller. Vi er veldig fornøyd med å få tak i en Bosman-spiller til en fornuftig totalpakkepris, sier administrerende direktør i Start, Jan Oddvar Skisland, til fvn.no.

Goodson er en høy og hurtig stopper, og er ventet å gå rett inn på laget.

Clarence Goodson kommer ikke til å være med Start-troppen i Brasil, men kommer til Kristiansand når Start-spillerne returnerer om to uker. Ifølge an.no skal Bodø/Glimt tidligere ha fått tilbud om stopperen, men takket nei. Også tyske Alemannia Aachen og Augsburg, begge i 2. Bundesliga, var interessert i midtstopperen skriver avisen.

Samtidig som Goodson ble klar for Start, gikk forøvrig også Ygors overgang til Fluminense endelig i orden, melder fvn.no.

Klikk her for flere nyheter om norsk fotball

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere