Fem minutter før slutt stanget Start-kaptein Glenn Andersen laget sitt til 2-1 og tre nye poeng hjemme mot Hødd i 1. divisjon søndag.

Kristiansand-klubben har dermed fortsatt en ledelse på seks poeng på toppen av tabellen. En stund så det ut til å ende med poengtap, men en umarkert Andersen fikk i det 85. minutt stå på fem meter og heade inn seiersmålet.

Tidligere i kampen sørget Ernest Asante for en pangåpning ved å score etter to minutters for hjemmelaget. Start var klart best, men klarte ikke å hindre at Erik Sandal utlignet til 1-1 i det 71. minutt.

Mjøndalen flyr høyt om dagen. Søndag tok Buskerud-laget seg opp til direkte opprykksplass med 3-0 borte mot Bærum. Bjarne Ingebretsen (29.), Anders Karlsen (60.) og Adrian Paul (85.) scoret målene. Seieren var klubbens sjette strake i 1. divisjon. Totalt har Mjøndalen spilt hele 13 seriekamper på rad uten tap.

Med 2-1 hjemme mot Ull/Kisa er Sarpsborg nummer tre på tabellen. Seieren var fortjent, men gjestene skapte spenning med en sen redusering ved Martin Rosenkilde. Vertene la grunnlaget med to scoringer av Morten Giæver og Øyvind Hoås i første omgang.

Det ble målfest på Aspmyra da Bodø/Glimt banket Notodden 6-0. Jim Johansen både startet og avsluttet kampen med én scoring. Glimt er nummer seks på tabellen. (©NTB)