Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start-investorer skeptiske til Tøfting

Sist oppdatert:
Start håper på investor-hjelp i spillerjakten. Men investorene er skeptiske til å hjelpe klubben med å hente urokråka Stig Tøfting til Kristiansand.

Stig Tøfting, som nylig ble sparket fra AGF Århus etter å ha slått ned en lagkamerat, er dømt for vold to ganger og har også sittet i fengsel.

Likevel ønsker Start-trener Tom Nordlie å hente den 35 år gamle arbeidsledige midtbaneveteranen til klubben.

- Jeg vil ha på plass en sentral midtbanespiller og en angrepspiller som kan brukes i flere posisjoner. Med sin enorme rutine ville Stig Tøfting vært en veldig viktig mann på sentral midtbane, sa Nordlie til lokalavisen Fædrelandsvennen tirsdag.

Tommelen ned
Men han får tommelen ned fra investorene. De er svært skeptiske til 35-åringens frynsete fortid.

- Stigs alder (35) og voldelige fortid gjør at jeg er skeptisk. Jeg har tro på å gi alle en ny sjanse, men jeg er veldig i tvil om Stig Tøfting er den rette mannen for Start. Christer George må jeg få vite mer om, sier Kurt Mosvold, medeier i Start og daglig leder i klubbens sponsorlaug, Club 21, til Fædrelandsvennen.

Han skal kommende mandag møte Starts manager Erik Solér for å diskutere situasjonen nærmere.

Håper på Tøfting
Bård Borgersen, som nylig skrev under for Start etter flere år i danske fotball, håper klubben klarer å hente Stig Tøfting til klubben.

- En av mine lagkompiser i Aalborg, Allan K. Jepsen, kjenner Tøfting godt. Fra ham har jeg hørt at så lenge Tøfting holder seg unna alkohol, så er han en fin person. Derfor tror jeg ikke det nødvendigvis vil bli et problem. Men det er nok ingen tvil om at Tøfting er en spesiell person, sier Borgersen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!