Start-leder Tor-Kristian Karlsen utsatt for grov vold

UTSATT FOR GROV VOLD: Start-leder Tor-Kristian Karlsen.

UTSATT FOR GROV VOLD: Start-leder Tor-Kristian Karlsen. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Hendelsen skal ha skjedd natt til søndag.

23.04.19 14:38

Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start, ble overfalt og utsatt for grov vold natt til søndag, skriver OBOS-ligaklubben i en pressemelding.

Dette skal ha skjedd da han var på vei hjem til sin leilighet i Oslo etter å ha spist middag hos venner.

- Skremmende

Karlsen ble innbragt til sykehus og operert, men er nå utskrevet fra sykehuset. Forholdet er politianmeldt, opplyser klubben videre.

Ifølge VG skal 43-åringen ha pådratt seg flere brudd i kjeven og hjerneblødning som en følge av hendelsen.

- Jeg har det etter forholdene bra, men det er klart det er skremmende å bli utsatt for et slikt overfall, sier Karlsen i pressemeldingen.

Arbeidende styreleder i Start, Christopher Langeland, forteller at Start nå har fullt fokus på å støtte Karlsen i tiden som kommer.

- Det er alvorlig og trist at en slik hendelse kan skje, og vi er selvfølgelig rystet over at noe slikt har skjedd med en av våre ansatte. Vi har fullt fokus på å gi Tor-Kristian den roen og støtten han trenger fremover, slik at han kommer seg 100 prosent på beina igjen. Samtidig kjenner jeg Tor-Kristian godt nok til å vite at han veldig snart ønsker å være med å bidra til at vi i Start kan nå våre mål, sier Langeland.

Karlsen ber nå om forståelse for at han nå ønsker ro til å komme seg igjen, skriver Start videre, og at Karlsen ikke ønsker å uttale seg noe mer om hendelsen.

Jobbet i en rekke klubber

43-åringen har vært ansatt i Start siden 2017.

Karlsen, som lenge har vært en av Norges mest profilerte speider og sportsdirektør, har tidligere vært i klubber som Monaco, Watford, Bayer Leverkusen, Hannover 96, Zenit St. Petersburg, Maccabi Haifa og Fredrikstad.

Start rykket ned fra Eliteserien sist sesong og spiller nå i OBOS-ligaen. Klubben fra Sørlandet står så langt med to seirer og to tap på de første fire kampene i 2019.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.