RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start med uavgjort mot Boavista

Sist oppdatert:
- Et nytt mål er nådd, sier Starts unggutt Khalili etter at han scoret sine første A-lagsmål. Se video.

START-BOAVISTA 2-2: Unggutten Aram Khalili gliste fra øre til øre etter at han puttet to mål for Start og sikret uavgjort i kampen mot Boavista i Pelegrino Cup fredag kveld, skriver fvn.no.

Dette var 18-åringens første mål for klubbens A-lag, og viser at han er på rett vei etter mye skadetrøbbel.

- Det er et nytt mål som er nådd for meg. Det var utrolig gøy å score mine to første mål for Start, gliser Khalili til avisen etter kampslutt.

Kampen endte 2-2 etter at Boavista hadde tatt ledelsen to ganger. Det første baklengsmålet kom etter at en nølende Bård Borgersen ble fratatt ballen. Bosavista-angriperen Bruno Rangel gjorde ingen feil alene mot keeper.

Khalili sørget imidlertid for balanse i regnskapet. 1. omgang bød på frisk fotball, men den bakre rekka spilte en svak kamp. De siste 45 minuttene ble imidlertid en mer kjedelig affære og Start-spillerne var tydelig slitne etter tre kamper på seks dager i varmen.

Se video:
207690

Boavista scoret sitt andre mål på straffe, mens forarbeidet til Fredrik Strømstad ved Starts andre mål for kvelden nok varmet Start-ledelsen. Etter å ha lurt bort en motspillet med en skuddfinte, la han ballen videre til Khalili som kunne sette inn mål nr. 2.

Også Geir Ludvig Fevang var tilbake på banen for sørlendingene for første gang etter at han ble skadet etter et møte med kneet til LSKs Heniz Müller i fjorårssesongen.

Sjekk de siste sportsnyhetene her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere