RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start overkjørte Aafk

Sist oppdatert:
Aalesund var sjanseløse mot Start i Sørlandshallen lørdag. Sunnmøringene fikk tre spillere skadet i kampen.

START - AALESUND 4-0:

- Vi spilte en ujevn kamp, men er periodevis veldig bra. Aalesund hadde vel bare en skikkelig målsjanse, sier Start-trener Tom Nordlie til TV 2 Nettavisen.

Start benyttet hele 20 spillere i Sørlandshallen lørdag. De er midt inne i en hard treningsperiode og la ikke alt for mye vekt på resultatet.

Klubben har imponert med sterke resultater i treningskamper tidligere i vinter. Molde ble i likhet med nabo Aalesund sendt hjem med 0-4. Fredrikstad og Bodø har også blitt slått, mens de spilte 0-0 mot Brann. Men prestasjonene har variert.

- Vi nådde bunnivå mot Sandefjord og Lillestrøm, men det er vanskelig å si noe om styrkeforholdene ut ifra disse treningskampene, sier Nordlie.

Marius Johnsen, Kristoffer Hæstad, Haraldur Gudmundsson (selvmål) og Leif Otto Paulsen scoret for sørlendingene.

- En god økt
Aafk-trener Ivar Morten Nordmark var også fornøyd med kampen, stortap til tross.

- Dette var en god økt. Jeg er ikke fornøyd med prestasjonene i dag, det går for sakte og presisjonen er manglende. Men det viktigste for oss nå er å få de spillerne vi har i troppen friske og i god form til sesongstart. Jeg har klokkertro på denne stallen, sier Normark til Sunnmørsposten.

Peter Werni, Haraldur Gudmundsson og dos Santos måtte alle forlate banen med skader. Det skal ike være snakk om noen langvarige skadeavbrekk for noen av de.

I mangel av spillere på benken måtte Ivar Morten Nordmark spørre Tom Nordlie om å lov til å sette inn Erlend Holm, selv om han allerede hadde byttet ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere