RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start rykket ned på overtid

Foto: Tommy Ellingsen/Scanpix
Håpet definitivt ute for sørlendingene.

VIKING - START 1-1:

Start har hatt en elendig sesong i Tippeligaen og laget fra Kristiansand har slitt i bunnen av tabellen store deler av sesongen.

Før søndagens møte med Viking hadde Start et syltynt håp om å overleve i den øverste divisjonen og det håpet holdt seg lenge.

Start tok ledelsen
Espen Hoff sendte nemlig makrellgutta i føringen etter 28 minutter, etter et forspill av nykommer Espen Søgård. Dette så lenge ut til å holde til seier.

Men helt på tampen dukket King Osei Gyan opp og utlignet for Viking. Dermed var alt håp ute for sørlendingene, som nå må ta den tunge veien ned.

Første omgangen i Stavanger var lenge en trist affære, men etter Hoffs scoring våknet de to lagene litt mer til liv.

Viking og Erik Nevland hadde flere muligheter til å utligne, men da dommeren blåste til pause ledet fortsatt gjestene.

Kunne avgjort
I andre omgang var det lenge jevnt og bare en god Rune Jarstein forhindret Start fra å punktere kampen i det 79. minutt.

Ernest Asante ble spilt fint igjennom, men landslagskeeperen gjorde seg stor i duell med afrikaneren og fikk klarert til corner.

På tampen satte Viking inn en sluttspurt og satte ballen i stolpen fem minutter før slutt. Da tiden var i ferd med å renne ut skulle likevel utligningen komme.

André Danielsen slo en corner og der dukket Gyan opp og sikret poengdeling. På overtid var også Bengt Sæternes nær ved å sikre Viking-seier.

Resultatet betyr at Start står med 26 poeng etter 29 kamper og ligger fem poeng bak Sogndal på plassen foran. Viking har kapret 37 poeng så langt i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere