Gå til sidens hovedinnhold

Start scoret fem i premieren

Høvlet ned Nybergsund Trysil i målkalas.

START-NYBERGSUND TRYSIL 5-2: Start er uten tvil sugne på å komme seg tilbake til Tippeligaen så fort som mulig. Det demonstrerte de med all tydelighet da de utklasset Nybergsund lørdag.

Kristiansandslaget stoppet ikke før fem mål var lurt inn bak trysillagets keeper Fredrik Tervaniemi. Om de fortsetter på denne måten vil trolig veien tilbake til den gjeveste ligaen være kort.

Målkåt Hulsker
Bernt Hulsker åpnet showet etter bare tre minutter da han dukket opp ved bakerste stolpe og styrte enn ball fra Aram Khalili i mål. Ti minutter seinere var det Hulsker som igjen var frempå og økte til 2-0 for vertene. Start dominerte starten av førsteomgangen stort, men etter det andre målet jevnet det seg litt mer ut. Likevel var det en fortjent ledelse til pause.

Nybergsund brukte ikke mange minutter av andreomgangen før de reduserte. Etter 48 minutter slo Thomas Øverby et nydelig frispark. Det traff Håvard Storbæks pannebrask og dermed var Nybergsund med i kampen igjen.

For små
Knappe ti minutter seinere var det Start som økte ledelsen, ved Lars Martin Engedal. Aram Khalili kunne sette inn 4-1, før Christer Kleiven scoret Starts femte mål 20 minutter før full tid.

Krenar Badivuku scoret et trøstemål til for gjestene, men Nybergsund ble for små mot Start.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)