Gå til sidens hovedinnhold

Start signerte millionavtale

Start blir å se i Umbro ut 2012-sesongen. Klubben signerte torsdag en avtale verdt 30 millioner kroner med utstyrsleverandøren.

Det var mye glede i Kristiansand da Start torsdag ble enige med Scan Trade AS/Umbro om en ny seksårsavtale, som er verdt 30 millioner kroner for tippeligaklubben.

Scan Trade AS/Umbro går inn som Premium Partner, hvor blant annet hele langsiden i TV-sonen blir prydet med Umbro logo.

- Det er utrolig positivt at Start har jobbet hardt for å få på plass ny stadion som kommer til å gi en helt ny ramme for fotballkamper på Sørlandet. Gjennom fjorårets ansettelse av Stig Inge Bjørnebye som trener og ikke minst den klare målsetting om å være en ledende klubb i Norge så vel som i Skandinavia. Vi tror det kan bli noen artige år sammen med Start, sier administrerende direktør i Scan Trade AS,Terje Normann Johanssen, til klubbens hjemmeside.

Også Start var godt fornøyd med å få avtalen i havn.

- Umbro holder til på Sørlandet. De har lager på Vennesla, og vi har erfart at de kan yte oss den beste servicen på leveranse av utstyr. Fotballutstyret er verktøyet til spillerne, og med den kvaliteten Umbro kan tilby var vi aldri i tvil om forlengelsen, sier daglig leder i Start Toppfotball, Harald Andersen.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente