RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start-spiller takker kameraten for livet

Sist oppdatert:
Start-spilleren Kai Risholt skulle egentlig ha vært i Phuket da flodbølgen slo inn over ferieparadiset, men ble overtalt til å dra hjem på julaften. Nå takker han kameraten for livet.

Start-spilleren Kai Risholt ferierte i Thailand sammen med kameraten Lars Kristian Kjellevold i store deler av desember og planen var å bli der i romjulen også.

Men de to valgte å dra hjem julaften - mot Risholts vilje.

- Han ville hjem fordi moren var syk, og nå er jeg veldig glad han var så forbasket sta. Jeg pleier å få viljen min, men gav heldigvis etter denne gang, sier Risholt til Fædrelandsvennen.

Etter å ha reist rundt i Thailand siden 8. desember, tilbrakte de to de siste dagene på et hotell ved Karon Beach i Phuket.

- Jeg så på tv at hotellet vi bodde på var helt rasert. Det er godt mulig at vi ikke hadde overlevd dersom vi hadde blitt så lenge som jeg ønsket, sier Risholt.

Dersom de hadde blitt videre i Thailand, er han redd han hadde vært midt i dramaet.

- Vi var som regel oppe klokken åtte og gikk til stranden. Mulig jeg hadde ligget på en flytemadrass og sovet på sjøen. Det gjorde vi mange morgener, sier Start-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere