RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start-spiller til sykehus

Sist oppdatert:
KRISTIANSAND STADION (TV 2 Nettavisen): Starts nyinnkjøpte færøyske spiss Todi Jònsson ble innlagt på sykehus natt til lørdag og starter ikke mot Molde søndag.

- Jeg fikk et illebefinnende natt til lørdag. Jeg var til sykehuset og ble sjekket. Ingen ting er galt med meg, forklarer Todi Jònsson til TV 2 Nettavisen.

Starts lege Aleksander Sandnes og sportsdirektør Trond Arne Gjone bekrefter Jònssons fremstilling av saken. Legene fant ingen feil, men lå på sykehus til observasjon, og har beordret ham til hvile.

- Han var ikke godt trent da han kom til Start. Men han vil mye og belastningen den senere tiden har vært stor. Han har også besøk for tiden av kone og barn. De bor på et lite hotellrom og det har blitt mye stress for ham, sier Sandnes.

Jònsson skulle startet mot Molde, men får i stedet hvile, og skal visstnok være i trener Tom Nordlies første-ellever mot Lyn onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere