RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start tilbake på toppen

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Start er tilbake på tabelltoppen etter at VIF bare klarte uavgjort hjemme mot FFK. I Bergen herjet Bengt Sæternes med Lillestrøm, og i Trondheim er det krise. Se målene fra den sjuende runden her.

SE MÅLENE HER!

Det ble en målrik 16. mai-fest i eliteserien mandag kveld. Totalt ble det scoret 22 mål fordelt på fem kamper, og flest kom i Bergen. Bengt Sæternes var nok en gang i sonen for hjemmelaget, og noterte seg for tre mål. Brann stoppet ikke før det sto 6-2 i målprotokollen, og det til tross for at laget fikk to mål annullert.

RBK-flause
Den største overraskelsen kom imidlertid i Trondheim, der Rosenborg gikk på sitt andre strake tap i eliteserien. Viking vant 2-0, og krisen er et faktum for de regjerende ligamestrene.

Start leder serien etter sju serierunder, etter at de overbeviste med en sterk 2-0-seier borte mot Ham-Kam mandag kveld. Alex Valencia og Stefan Bärlin scoret nok en gang for sørlendingene, som nå er oppe i 16 poeng.

Det har stormet rundt Lyn den siste uka, med alt bråket rundt John Obi Mikels overgang til Manchester United, men det forhindret ikke at Henning Bergs elever enkelt slo Odd med 2-0. Jan Derek Sørensen scoret blant annet på et nydelig frispark.

I Tromsø delte hjemmelaget og Glimt broderlig seg imellom med to mål hver. Ole Martin Årst scoret begge målene til TIL, men Runar Berg reddet ett Glimt-poeng med et velplassert skudd i 2. omgang.

Sterkt av Aalesund
I rosenes by ledet Molde 2-0 over nabo Aalesund, men Ivar Morten Normarks menn kom sterkt tilbake og sikret seg ett poeng fra Molde stadion.

Vålerenga spilte mandagens siste kamp, men til tross for store sjanser i begge ender, ble endte det med poengdeling.

Under kan du se hvordan kampene forløp:

Odd - Lyn 0-2
Brann-Lillestrøm 6-2
Rosenborg-Viking 0-2
Tromsø-Bodø/Glimt 2-2
Ham-Kam-Start 0-2
Molde-Aalesund 2-2
VIF-FFK 0-0

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere