Start-topp utsatt for grov vold på åpen gate

Starts sportslige leder Tor Kristian Karlsen ble utsatt for grov vold i helgen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Starts sportslige leder Tor Kristian Karlsen ble utsatt for grov vold i helgen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start, ble påført hjerneblødning og kjevebrudd da han ble overfalt og utsatt for grov vold i Oslo i helgen.

23.04.19 18:52

Hendelsen skjedde like etter midnatt natt til søndag da Karlsen var på vei hjem til sin leilighet i Oslo etter å ha spist middag hos venner.

Karlsen ble alvorlig skadd og fikk i følge VG konstatert hjerneblødning og flere brudd i kjeven etter hendelsen.

43-åringen ble fraktet til sykehus og operert, men han er nå skrevet ut fra sykehuset. Forholdet er politianmeldt.

– Jeg har det etter forholdene bra, men det er klart det er skremmende å bli utsatt for et slikt overfall, sier Karlsen i en pressemelding.

– Det er alvorlig og trist at en slik hendelse kan skje, og vi er selvfølgelig rystet over at noe slikt har skjedd med en av våre ansatte. Vi har fullt fokus på å gi Tor-Kristian den roen og støtten han trenger fremover, slik at han kommer seg 100 prosent på beina igjen. Samtidig kjenner jeg Tor-Kristian godt nok til å vite at han veldig snart ønsker å være med å bidra til at vi i Start kan nå våre mål, sier arbeidende styreleder Christopher Langeland i Start.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.