ODD - START 1-2:

Start kjemper en desperat kamp om å overleve i Eliteserien og siden nedrykksrival Mjøndalen tapte søndag, kunne sørlendingene skaffe seg litt pusterom.

Bortebane i Skien er imidlertid ingen enkel arena å plukke poeng på, men takket være mål av Erik Schulze og Kevin Kabran ble det tre uhyre viktige poeng.

LES OGSÅ: Odd kvitter seg med keepertreneren etter utspill i media

Seieren over Odd betyr nemlig at Start nå er oppe på en foreløpig 13.-plass og legger med det press på Strømsgodset som spiller senere søndag. Sørlendingene har nå 25 poeng, mens Godset har 24 poeng og én kamp mindre spilt.

Tett i bunnen

Drammensklubben innehar med det kvalifiseringsplassen enn så lenge, før de møter den suverene ligalederen Bodø/Glimt på Marienlyst søndag kveld.

Resultatet legger også press på Brann som også står med 25 poeng.

Ned til direkte nedrykksplass har Start nå skaffet seg en luke på fem poeng ned til Mjøndalen og ned ned Aalesund på sisteplass er det hele 14 poeng.

LES OGSÅ: Erling Braut Haaland hylles etter målshow: Avslører at treneren mistet oversikt

51 minutter var spilt da Erik Schulze sendte gjestene fra sør i ledelsen. Christian Bolanos slo inn i boksen og den datt ned hos Mohamed El Makrini. Han sendte ballen via en motspiller og i tverrliggeren. På returen var Schulze frampå og scoret enkelt.

Kabran matchvinner

Et snaut kvarter senere kom utligningen på Skagerak Arena. Fredrik Nordkvelle slo et innlegg som havnet i føttene til Espen Ruud. Backen dunket til på halv volley og skuddet var knallhardt. På vei mot mål gikk ballen så vidt innom hodet til Joshua Kitolano, før den suste i nettmaskene bak keeper Jonas Deumeland.

LES OGSÅ: Deschamps satte spørsmålstegn ved Pogbas rolle i United. Da tok Solskjær kontakt med stjernespilleren

I det 82. minutt tok Start tilbake ledelsen. Innbytter Martin Ramsland fikk ballen feilvendt inne i boksen og la ut til Kevin Kabran. Svensken klemte til og satte ballen til venstre for Odd-keeper Egil Selvik og i nettet.

Mot tampen av kampen fikk hjemmelaget en stor mulighet ved kraftspissen Robin Simovic, men headingen gikk like utenfor Start-stolpen.