RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Starten felte Ezinne

Foto: Pontus Lundahl/SCANPIX
Sist oppdatert:
Ezinne Okparaebo ute av VM.

I forsøket på 100 meter så det lekende lett ut for Ezinne Okparaebo.

I kvartfinalen gikk det derimot ikke like bra. Okparaebo fikk en svak start, og dermed var løpet ødelagt. Norgesrekordholderen på distansen stresset gjennom løpet, og endte til slutt på en femteplass i heatet sitt med 11,44 sekunder, bare sju hundredeler bak tredjeplassen. De tre beste i hvert heat går direkte til semifinale.

– Jeg tror ikke jeg fikk så god start. Jeg er ikke helt fornøyd med innsatsen, men går det, så går det, sa en optimistisk Okparaebo til NRK etter løpet.

Men mens det var motvind i Okparaebos heat, fikk det neste heatet langt bedre forhold. Tre jenter var raskere enn den norske jenta, og dermed var VM-eventyret over for denne gang.

En som derimot imponerte i kvartfinalen var Kerron Stewart, som vant Okparaebos heat. Den jamaicanske sprinteren er en av de store gullkandidatene og stormet inn til 10,92.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere