Gå til sidens hovedinnhold

Starter eventyret i dag?

Det er torsdag, kjære fotballvenner – og 2. rundekamp i cupen på Bislett klokka 18.00.

Dette spennende nye Skeid-laget, en herlig gjeng som smiler mens de spiller, skal bryne seg på Kongsvinger. Laget fra de dype skoger spilte Tippeliga senest i fjor, og er favoritter.

Likevel – kanskje det er omvendt? Kanskje det er Kongsvinger som skal bryne seg på Skeid? Det skal du ikke se bort ifra.

Skeids nye førsteellever kommer til å sende hjem mange gode lag med straffelekser i år hvis de fortsetter å spille slik de har gjort hittil. Gutta våre lar seg ikke imponere av at motstanderen befinner seg ett hakk høyere i divisjonssystemet. Gutta våre har en fandenivoldsk innstilling og de klør et visst sted etter å hamle opp med hvem som helst.

Gutta våre vil til 3. runde – og der tar de hvilken som helst motstander uten å blunke.

På forhånd fryktet vi at Skeid-laget, hvor de fleste har jobb og skole i tillegg til fotballen, skulle være litt slitne etter å ha høvlet ned Vålerengens andrelag på mandag. Den kampen ble utsatt takket være et arrangement i Vallhall. God planlegging på Valle, tydeligvis. I tillegg vet vi jo også at utendørs fotball og midlertidig bytte av arena på nivå tre er livsfarlig – i hvert fall ifølge NFF. Vi takker fotballforbundet for at de så heltemodig beskytter fotballfolket (og sine egne, rigide regler).

Men uansett – utsettelsen betyr at gutta våre har fått tid til de nødvendige forberedelsene før de møter Kongsvinger i dag, og da blir det topp tenning på Bislett.

Du rekker det ikke, sier du? Da har du selvsagt all grunn til å fortvile, men la det ikke ta fra deg altfor mange netters søvn. Vi har ny hjemmekamp på søndag 15. mai klokka 14.00 mot Tromsøs andresortering.

Det er en minst like viktig dyst og vi skal gi jernet der også, uansett utfall mot Kongsvinger.

Inntil det motsatte er bevist lever vi likevel i håpet om at Kongsvinger skal hjem til de dype skoger i kveld. For godt.

Ekte Oslo – ekte østkant – ekte vare. Det er Skeid, det. Og i dag spiller vi NM-kamp på Bislett klokka 18.00.

Storoksen

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene