RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Jarlsberg 25.8.08
Jarlsberg 25.8.08 Foto: hesteguiden.com

Starter ny seiersrekke i V65?

Ja, vi satser på at historien gjentar seg for vår spenstige banker for dagen, og at vi her snakker om et tredjevalg, gjør ikke spillet noe mindre interessant!

Klikk her for å se våre V65-forslag.

På nøyaktig samme tiden i fjor (23. august) startet nemlig 9 Laeskog Ronja opp en seiersrekke, som skulle ende med fire strake triumfer, og på dagens arena har tredjevalget i spillet en fantastisk statistikk å vise til. To første og to andre på de fire siste løpene er bokført, og med optimale forutsetninger for Elding-datterens del, tror vi årets tredje triumf er innen rekkevidde, i V65-2 i kveld.

Nettavisen har spilt inn 71.372 kroner på sine foreslåtte spill siden 11.august!

7-årshoppa står nå 40 meter bedre til kontra favoritten 6 Eldfaksa sist de møttes, og i et lite felt som kun teller ni deltakere (vant til å klyve rundt fulle felt på femten hester...), skal det ikke være snakk om at det skal bli posisjonsproblemer for Laeskog-traveren, og hun blir således vår friske banker for dagen. Den seiersvante frøkna feilet vekk en fremskutt plassering i den nest siste starten, mens hun var unnskyldt sist (reiste dårlig, og mistet en sko i løpet!), og vi tror formen er uforandret fin.

Utfordrer storfavoritten?
På Sørlandet for 2 uker siden vant 4 Megaman Neo på flotte 14.4 full vei, som vårt herlige skrik for dagen, og etter den prestasjonen blir Super Arnie-sønnen hardt betrodd i kveld. 6-åringen har dog levert variable resultater i hele sitt liv, og man skal merke seg at dersom Per O. Midtfjeld bestemmer seg for å nappe skoene, og sette på helstengt hodelag på 6 Cromwell, ja så ser Anderssen-traveren kun ryggen til den dyktige Østfoldingen ned startsiden.

Sistnevnte var klart slått av storfavoritten til tredje på 14.6 sist, men man skal være klar over at det var under svært upassende forhold for Credit Winner-sønnen. Regn i luften, samt hard bane har aldri vært 7-åringens ”likør”, og når andrevalget i spillet kun er markert på hver fjerde kupong, ja så dobler vi selvfølgelig på alle spilleforslag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Cromwell og Per O. Midtfjeld skal forsøke å utfordre storfavoritten i V65-3.
Cromwell og Per O. Midtfjeld skal forsøke å utfordre storfavoritten i V65-3.

Utganger i relativt åpne løp
Helt ypperlige forutsetninger for 1 Maud i innledningen, og fra spiss er den kapable Moe Odin-datteren hesten å fange, i en feilfri utgave. 6-årshoppa er på vei opp i form etter litt pause, og dagens konkurrenter egner seg ikke til å skremme.

En helt rå sist 800 leverte 12 Magnifique S.E. til seier på flotte 15.0 i den siste starten, og i et løp det ligger an til litt tempo på, tror vi Love You-datteren skal ha svært gode sjanser til å felle samtlige til slutt på ny, i V65-4.

Det må vel snart klaffe for Eldar Harviken og 10 Vinning Tor, og med den siste innsatsen til sølv på flotte 24.2 friskt i minne blir den ultraspeedige Høiby Kongen-sønnen vår friske DD-banker for dagen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Skal det endelig være dags for at Vinning Tor og Eldar Harviken skal få smake seierns sødme i V65-5?
Skal det endelig være dags for at Vinning Tor og Eldar Harviken skal få smake seierns sødme i V65-5?

Vi finner fire vinnerkandidater
Klart best på kapasitet i avslutningen er 2 Langelidgutten, men Varenne-sønnen er som kjent av den veldig variable sorten. Vinnerform i kroppen har 1 Notting Hill, og med en kusk som kjenner Tap In-sønnen svært godt, kan tet fra start til mål være et sannsynlig scenario for 10-åringen. På vårt store system får vi også plass til den spurtsterke duoen 9 Vanjoy Lamburgia og 10 Lamborgini B.S., og med litt tempo på løpet stiger sjansene for dem begge.

Nye gevinster!
På Bjerke i går satte vi to nye bankere (niende på rad!), og nye 6688 kroner innspilt var et faktum! De som spilte forslaget til 720 kroner i B-spillet kunne således hente ut meget pene 2882 kroner!

Ekspertforslag
Til en superspennende V65-rebus på Bjerke, hvor vi spiller et friskt tredjevalg banker har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 112, 336, 672 og 2384 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag til 100 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f.eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere