RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Staurvik trener i Tyskland

Sist oppdatert:
Tom Kårte Staurvik takket tirsdag nei til Aalesund. Nå prøver han lykken i Jørn Andersens klubb i Tyskland.

Staurvik, som fikk sparken fra den svenske klubben Sundsvall prøver seg nå i RW Oberhausen, som spiller i 2. Bundesliga, melder Sunnmørsposten.

Den tidligere Bødø/Glimt og Rosenborg-spilleren spiller innledet sitt Tyskland-besøk med en internkamp for Oberhausen mandag.

– Jeg har full forståelse for at Tom Kåre vil utforske andre muligheter. Han har to, tre år igjen som toppspiller, og da er det naturlig at han ser på andre klubber. Vår klubb hadde gjort en god jobb og skaffet fram et helhetlig tilbud, som han dessverre takket nei til, sier AaFK-trener Ivar Morten Normark til Sunnmørsposten.

Tom Kåre Staurvik er nå i Tyskland, der han skal vise seg fram for RW Oberhausen, som spiller i 2. Bundesliga (tilsvarer norsk 1. divisjon). Det er mest trolig at tilbudet fra tyskerne var langt bedre enn hva AaFK kunne friste Staurvik.

Bodøgutten innledet sitt Tyskland-besøk med en internkamp for Oberhausen mandag. Siden har han trent med Andersens klubb, og retunerer såvidt vi vet til Norge i morgen.

Finnmark Dagblad skriver i dag at Staurvik har bekreftet interesse for å spille for Alta ut denne sesongen for så å overta treneransvaret for laget som er på vei ned i 2. divisjon. I så fall tar han «Normark-veien» til en eventuell trenerkarriere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere