*Nettavisen* Sport.

Stavanger-keeper har imponert sjefen

Foto: Foto: Thomas Bjørnflaten/Scanpix

Stavanger-målvakt Ole Erevik har imponert stort på trening med landslaget denne uken. Nå kan han få sitt store gjennombrudd.

Landslagssjef Gunnar Pettersen tok med Ole Erevik som tredjemålvakt til VM-kvalifiseringskampene mot Færøyene og Romania, og til firenasjonersturneringen som går mellom disse kampene.

Imponerer
Men Stavanger-målvakten har imponert stort på trening og står overfor et gjennombrudd på landslaget.

- Ole er for første gang med med de etablerte og har gjort det veldig bra, sier Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Pettersen tok egentlig med Erevik for å legge litt press på de etablerte målvaktene Steinar Ege og Sindre Walstad. Meningen var å slippe ham til i firenasjonersturneringen, men nå kan det bli endring i disse planene.

- Jeg ser ikke bort fra at han kan få noen av kvalifiseringskampene, sier Pettersen.

Aktuell for Nordhorn

Erevik er fristilt fra kontrakten sin med Stavanger og er høyaktuell for den tyske storklubben Nordhorn, som vil ha ham som andremålvakt bak svenske Peter Gentzel.

Men det er ikke bare Erevik som har imponert på trening. Forsvarskjempen Johnny Jensen har vist tegn på at han kan bli viktig for Norge også fremover på banen.

- Johnny har skutt godt på trening. Det er tydelig at han har fått mer spilletid i angrep i Flensburg, sier landslagssjefen.

Med den hviterussiske linjekjempen Andrej Klimovets ute med skade, har Jensen imponert i angrep i Flensburg-Handewitt. Blant annet scoret han fem- og to mål mot henholdsvis Pfullingen og Wilhelmshaven i romjulen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag