RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ståle Andersen (Scanpix)

Stavanger klare for semi'n

Sist oppdatert:
Det måtte hele seks sluttsspillskamper til for å skille Stavanger Oilers fra Sparta Sarpsborg.

SPARTA-STAVANGER 3-4: I en meget spennende og tett sluttspillskamp i Sparta Amfi, gikk bortelaget Stavanger seierende ut etter å ha snudd kampen i siste periode.

Sparta ledet oppgjøret 3-2 etter andre periode, og gikk nok i garderoben med en forventning om å ha utlignet til 3-3 i kamper mellom lagene.

Slik ble det ikke, det ble ingen siste og avgjørende sluttspillskamp i Stavanger, derimot ble det to mål, i det 49. og i det 55. minutt, for Oilers ved Martin Johansson og Andreas Pettersson.

Dermed maktet stavangerlaget å bryte den magiske banen lagene imellom, nemlig å vinne på bortebane. I de fem tidligere sluttspillsoppgjørene har Stavanger spilt tre hjemmekamper, mens Sparta har spilt to, alle oppgjørene har endt med seier til hjemmelaget.

Men slik gikk det altså ikke fredag.

Sparta ledet kampen hele 3-0 etter scoringer av Rene Bøe, Kent Lindberg og Jonas Andersen. Så reduserte Pekka Karkkainen og Morten Bakkene, før herrene Johansson og Pettersson snudde kampen i tredje periode.

I semifinalen venter Stjernen som motstander. I den andre kampen møtes Vålerenga og Storhamar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere