Gå til sidens hovedinnhold

Stavanger kunne juble for seriegull

Med sju runder igjen å spille.

STAVANGER -
FRISK ASKER 6-2:

Før årets sesong i GET-ligaen var de fleste ekspertene klare: Stavanger Oilers tar gullet.

Og akkurat det fikk de rett i. Torsdag kveld sikret siddisene nemlig seg sitt første seriemesterskap noensinne da Frisk Asker ble slått med 6-2.

Dermed kunne Stavanger-laget slippe jubelen løs med syv serierunder igjen å spille. Petter Thoresens gutter har gjennomført en fantastisk sesong.

Laget har så langt vunnet 31 av 38 kamper i den øverste hockeyligaen og avstanden ned til lagene bak har gjennom hele sesongen vært komfortabel.

Det var aldri noen tvil om hvor seieren ville havne i Siddishallen torsdag kveld, selv om det var et lite hint av spenning etter at den første perioden var unnagjort.

Det var nemlig gjestene fra Asker som tok ledelsen ved Richard Purslow, men mot slutten av perioden svarte hjemmelaget ved Snorre Hallem. Resten var plankekjøring.

I andre periode sendte Michael Brandasu vertene i føringen for første gang og deretter sørget Snorre Hallem og Noah Andersen David for å trygge ledelsen.

I sluttperioden nettet Mathias Trettenes og Lars-Peder Nagel for Oilers, før Mikael Dokken helt på tampen kunne sette inn kveldens andre trøstemål for gjestene fra Asker.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford

Kommentarer til denne saken