RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Stavanger må vente

Sist oppdatert:
Ennå en gang er avgjørelsen om hvem som får sandvolleyball-VM utsatt.

Kampen om å få VM i sandvolleyball i 2009 står mellom Stavanger og Moskva. Det internasjonale forbundet skulle egentlig avgjort hvem som skulle få mesterskapet, i november.

Nå har de utsatt avgjørelsen to ganger. Det skriver Aftenbladet.no . Da den pengesterke spilleren Bjørn Maaseide, Odd Langhelle i World Event og Stavanger-ordfører Leif Johan Sevland leverte inn søknaden trodde de at de skulle få svar i slutten av november.

Deretter ble fristen satt til midten av desember. Men nå må Stavanger trolig vente til januar før avgjørelsen faller. Stavanger har i en rekke år vært vellykkete verter for en runde i verdensserien.

Arrangøren i Stavanger ble i begynnelsen av desember kontaktet av det internasjonale forbundet som ville oversende et kontraktsforslag for mesterskapet i 2009.

– Vi er nesten nødt til å tolke dette positivt. Det betyr at vi er med i racet om å få VM. Det er godt mulig at den andre søkerbyen, Moskva, har fått samme beskjed, men dette betyr i alle fall at vår søknad blir behandlet på alvor, sa Maaseide til Aftenbladet.no 8. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere