*Nettavisen* Sport.

Stavanger nekter å tape

Foto: Lars Opstad (Mediehuset Nettavisen AS)

Stavanger Oilers var på tynn is for annen gang på to kamper, men klarte å snu til seier på straffer i oppgjøret mot tabelltoer Lørenskog lørdag.

15.01.12 15:26

Oilers har dermed fortsatt vunnet alle hjemmekampene sine i ishockeyens eliteserie. I Siddishallen har Stavanger-laget vunnet samtlige 17 kamper denne sesongen.

Lørdag lå Petter Thoresens gutter under 1-2 etter to perioder mot Lørenskog. Men akkurat som i hjemmeoppgjøret mot Vålerenga torsdag, klarte Oilers-spillerne å vende. Mål av Christian Dahl Andersen og Eirik Grafsrønningen ga Stavanger 3-2 før Lørenskogs poengkonge Knut Henrik Spets sørget for forlenget spilletid.

Jimmy Kilpatrick avgjorde for Oilers i straffeslagene. Dermed kunne Stavanger nok en gang gå hjem som det seirende laget til slutt.

- Vi skulle kanskje klart å avgjøre dette før i dag. Men det var merkbart at vi hadde en tøff kamp for bare to dager siden. I dag var det guttas evne og vilje til å vinne som gjorde at vi vant. Det var godt at vi fikk med oss to poeng i dag, sier Oilers-trener Petter Thoresen til NTB. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.