RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stavanger Oilers satser utenlands

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix
Starter oppkjøringen allerede lørdag.

Regjerende NM-vinner Stavanger Oilers skal ikke spille en eneste treningskamp hjemme i Norge foran ishockeystarten i midten av september.

Det er ikke fordi norske lag ikke er gode nok, men rett og slett fordi den nye arenaen i Stavanger er opptatt med konserter og messer i tiden fram til seriestarten.

Når man først må ut og reise så kan man like gjerne reise utenfor Norge og møte nye lag, mener man i Stavanger.

Stavanger åpner sesongen mot Färjestad i Arvika allerede lørdag.

- Akkurat den kampen kom litt raskt på, men vi måtte bare takke ja når vi fikk tilbudet, sier Oilers-trener Petter Thoresen til NTB.

- Vi har vært på is siden mandag, men det ser lovende ut. Det har vært litt utskiftninger, og per i dag er det bare Juha-Pekka Loikas som ikke kan trene for fullt.

Stavanger har åtte nye spillere i troppen hvor Tommy Kristiansen kanskje er det mest spennende navnet. Kristiansen har blant annet vært inne i landslagsdiskusjonen.

Fra 22. august skal Oilers delta i en firelagsturnering i Bled (Slovenia) hvor man blant annet møter et fransk lag og Ljubljana.

28. august starter laget en turnering med tre kamper i Yverdon i Sveits hvor Lausanne er en av motstanderne.

Stavanger avslutter sesongoppkjøringen i første uken av september med tre kamper mot de allsvenske klubbene (nivå 2) Rögle, Karlskoga og Almtuna. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere