Gå til sidens hovedinnhold

Stavanger Oilers satser utenlands

Starter oppkjøringen allerede lørdag.

Regjerende NM-vinner Stavanger Oilers skal ikke spille en eneste treningskamp hjemme i Norge foran ishockeystarten i midten av september.

Det er ikke fordi norske lag ikke er gode nok, men rett og slett fordi den nye arenaen i Stavanger er opptatt med konserter og messer i tiden fram til seriestarten.

Når man først må ut og reise så kan man like gjerne reise utenfor Norge og møte nye lag, mener man i Stavanger.

Stavanger åpner sesongen mot Färjestad i Arvika allerede lørdag.

- Akkurat den kampen kom litt raskt på, men vi måtte bare takke ja når vi fikk tilbudet, sier Oilers-trener Petter Thoresen til NTB.

- Vi har vært på is siden mandag, men det ser lovende ut. Det har vært litt utskiftninger, og per i dag er det bare Juha-Pekka Loikas som ikke kan trene for fullt.

Stavanger har åtte nye spillere i troppen hvor Tommy Kristiansen kanskje er det mest spennende navnet. Kristiansen har blant annet vært inne i landslagsdiskusjonen.

Fra 22. august skal Oilers delta i en firelagsturnering i Bled (Slovenia) hvor man blant annet møter et fransk lag og Ljubljana.

28. august starter laget en turnering med tre kamper i Yverdon i Sveits hvor Lausanne er en av motstanderne.

Stavanger avslutter sesongoppkjøringen i første uken av september med tre kamper mot de allsvenske klubbene (nivå 2) Rögle, Karlskoga og Almtuna. (©NTB)

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken