Gå til sidens hovedinnhold

Stavanger vant kontinentalcupen

Slo italienske Asiago og sikret seieren da Donbass tapte.

Stavanger Oilers avsluttet søndag finalespillet i kontinentalcupen med 7-2-seier over italienske Asiago.

Avslutningskampen på et meget solid finalespill i kontinentalcupen for nordmennenes del fikk en fyrverkeriåpning. Juha-Pekka Loikas og Dan Kissel sørget med hver sin scoring for en 2-0-ledelse allerede etter 7.15 av første periode. Laget ga aldri fra seg ledelsen.

- Dette var solid. Vi er blitt bedre og bedre for hver kamp. Det er godt å vinne også den siste kampen, sa Kissel etter kampen.

Etter at franske Rouen slo Donbass 4-3 etter straffeslag senere søndag kveld, var det klart at Stavanger gikk helt til topps i den internasjonale turneringen.

Før den første hvilen hadde Tommy Kristiansen og Jean-Michel Daoust også tegnet seg på scoringslisten for eliteserielaget, før Paul Zanette reduserte for italienerne.

Det var aldri noen tvil om at Stavanger kom til å vinne kampen. Kissel, Daoust og Martin Strandfeldt sørget for nye Stavanger-scoringer i annen periode, og 7-2-ledelse. Den ledelsen holdt gjennom en målløs tredjeperiode.

Med seieren gikk rogalendingene forbi KHL-laget Donbass Donetsk på tabellen Ukrainerne tapte altså mot Rouen, som før kampen sto uten poeng,

Før det ble klart at Stavanger gikk til topps, bedyret Kissel at man var fornøyd også med andre plass.

- Det er bra å ende på 2.-plass. Vi har også muligheten til å ende som nummer en om vi er heldige. Om det skulle skje blir det feiring med fansen i kveld. Det er omtrent 150 av dem her, sa Kissel. (©NTB)

Kommentarer til denne saken