Stavanger viser gullform

Foto: Alf Ove Hansen (Scanpix)

Regjerende norgesmester Stavanger Oilers har innledet årets seriespill på imponerende vis.

02.10.10 20:02

STAVANGER - ROSENBORG 3-1: Iskrigerne til Petter Thoresen står med full pott etter seks serierunder. Lørdag ble Rosenborg beseiret 3-0 i Stavanger.

- Det hadde vært gøy med et seriegull også, men det er langt fram dit. Målet vårt er i første rekke å bli bedre enn hva vi ble i serien i fjor. Da tok vi tredjeplass, sier Petter Thoresen til Nettavisen.

Før lørdagens serierunde toppet Stavanger tabellen sammen med Sparta, men sistnevnte tapte 2-3 etter forlengning borte mot Lørenskog.

- Vi skal til Sarpsborg tirsdag. Da må vi prestere bedre enn i dag for å vinne, sier Thoresen.

Ikke imponert
For Stavanger-treneren synes ikke laget leverte godt nok mot nyopprykkede Rosenborg. I den første perioden var gjestene fra Trøndelag vel så gode som den regjerende norgesmesteren, men de første 20 minuttene endte uten mål.

I midtperioden løsnet det for Stavanger. Fredrik Sundin satte først inn 1-0 før det var gått fem minutter, og kun tre minutter senere doblet Dennis Løvold Sveum for vertene.

To minutter før kampslutt fastsatte Henrik Solberg sluttresultatet til 3-0 for Oilers.

- Det ble tre nye poeng, men vi måtte slite. Dette var ikke noe imponerende av oss, sier Petter Thoresen.

- Viktig med kontiunuitet
Stavanger har hatt en sjeldent god sesongstart, og sjefen selv er ikke i tvil om hva som er grunnen til det.

- Nå er det andre sesongen med samme trener, og vi har også stort sett de samme spillerne. Vi kjenner hverandre godt og laget er veldig samspilt. Kontinuitet er helt klart viktig, fastslår Petter Thoresen.

PS! I lørdagens tredje kamp møttes Stjernen og Frisk Asker. Førstnevnte sto uten poeng før kampen, men klinte til med 9-4-seier på hjemmeis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.