RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stavangers grusomme hevn

Foto: Jarl Erichsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Knuste Manglerud Star 9-1.

Stavanger Oilers tapte 4-3 mot Manglerud Star da de to hockeylagene møttes i GET-ligaen i november.

Søndag tok Stavanger-laget en grusom hevn på hjemmebane. Den regjerende mesteren stoppet ikke før det sto 9-1 på måltavla i sin første kamp i 2011.

- Utrolig kjekt å begynne på denne måten. Vi kom litt sent i gang, men vi hevet oss og var overlegne i de to siste periodene, sier Christian Dahl Andersen, ifølge aftenbladet.no. Han sto for to scoringer og tre målgivende pasninger.

Juha-Pekka Loikas, Eirik Grafsrønningen, Martin Strandfeldt, Peter Lorenzen, Lukas Andersen David og Teemu Virtala sto for de øvrige målene. Paul Ballantyne scoret Manglerud Stars eneste mål i den andre perioden.

Resultatet måler seg likevel ikke med målforskjellen forrige gang lagene møttes i Stavanger. Da knuste Oilers motstanderen 12-2.

Gullguttene fra i fjor ligger nå tre poeng bak Vålerenga, som ligger på andreplassen, og har en kamp mindre spilt en Osloklubben. Sparta Sarpsborg topper den norske hockeyligaen, ni poeng foran VIF.

I øvrige kamper søndag slo Lillehammer Rosenborg 6-1. mens Stjernen tapte 3-1 for Lørenskog.

Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere