Gå til sidens hovedinnhold

Stavrum overrasket egne fans

Molde-trener Arild Stavrums RBK-slakt har til og med fått klubbens egne supportere til å stusse.

- Det Arild sa i Aftenposten i går, var rimelig rene ord for pengene. Jeg ble litt overrasket, innrømmer lederen i Tornekrattet, Tor Melsæther.

- Er du enig i det han sa?

- Tja¿ Delvis

Arild Stavrum sa i torsdagsutgaven av Aftenposten at han ikke ser på Rosenborg en gullkandidat i serien, men som «en utfordrer til en plass i Royal League». Dette blant annet fordi Stavrum mener Rosenborg ikke har hentet inn «nye spillere av betydning ».

- Aldri sagt noe vettugt
- Vil du si at Steffen Iversen, Karim Essediri, Yssouf Kone og Lars Hirschfeld ikke er spillere av betydning?

- Vel, det er vel ingen tvil om at Rosenborg har hentet gode spillere. Men jeg er ikke sikker på at de er med på å heve laget. Rosenborg hadde jo en veldig god stall fra før, poengterer Melsæther, som tror RBK kommer til å slite med interne konflikter på grunn av mistilfredse benkeslitere.

- Vi ser jo tendenser allerede, poengterer han.

Leder i Rosenborgs supporterklubb Kjernen, John Inge Korsgat, har imidlertid latt seg provosere av Stavrums uttalelser:

- Arild Stavrum har aldri sagt noe vettugt. Den mannen har for lengst mistet all injurierende kraft, sier Korsgat til TV 2 Nettavisen.

Rekdal og Mini
Opptakten til søndagens kamp på Lerkendal er med andre ord akkurat som den skal være. Tor Melsæther rapporterer om stor interesse blant Tornekrattets medlemmer for bussturen til Trondheim.

- Vi stiller mannsterkt, fastslår Melsæther, som innrømmer at det er noe spesielt med kampene mot Rosenborg.

De verbale slagsmålene før, under og etter kampene mener han imidlertid for en stor del er skapt av media.

- Og ordkrigen gikk vel høyest på 90-tallet, da Molde skulle vippe Rosenborg ned fra tronen. Med Mini og Rekdal som aktører var det ikke vanskelig for pressen å lage oppslag, mimrer supporterlederen.

Nytt lag
Selv skal han selvfølgelig til Trondheim for å se søndagens kamp. Og Melsæther tror på seier. Men han legger ikke skjul på at Rosenborg er et bedre lag enn Molde i øyeblikket.

- Hvis Rosenborg ikke slår Molde i serien i år, kan de ikke være mye fornøyd med seg selv. Vi holder på å bygge opp et nytt lag. Jeg forventer egentlig ikke så mye annet enn at vi holder oss unna bunnstriden denne sesongen, sier Melsæther.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus