RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Stavrum varsler kynisme

Molde-trener Arild Stavrum mener at laget ble for ivrige framover mot Vålerenga. Nå vil han spille mer kynisk på bortebane.

(Klikk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): VÅLERENGA-MOLDE 2-0:

Molde skapte tre, fire store sjanser mot VIF, blant annet skjøt Øyvind Gram i stolpen og Rob Friend brassesparket over. Men idet de trodde på scoring, kom baklengsmålene i stedet.

- Vi ofret for mye framover, og det ga oss trøbbel bakover. Og det må vi lære av, sier Stavrum til TV 2 Nettavisen.

- VIF effektive
Mot et nykomponert VIF-forsvar uten Kjetil Wæhler og Ronny Johnsen, var Molde farlig frampå i begynnelsen av kampen. Med litt marginer kunne både Friend og spisskollega Madiou Konate scoret i løpet av det første kvarteret.

- Jeg synes vi spilte bra hele veien, bortsett fra forsvarspillet på det andre målet. Vålerenga var effektive og scoret omtrent på de sjansene de fikk, sier Stavrum.

Den ferske Molde-treneren mener laget må bli enda mer kyniske på bortebane etter flere tap på fremmed gress.

- Vi må bli bedre til å variere spillet på bortebane og ikke bli for ivrige framover. Vi må tenke på balansen, sier Stavrum

Frustrert Friend
Molde-spissen Rob Friend fikk en tøff kamp på Ullevaal, og var i mange harde dueller med VIF-forsvaret. I stedet for å belønnes med scoring, måtte han tåle å få et gult kort etter en nedskalling av André Muri.

- Vålerenga gjorde det svært vanskelig for oss, og vi fikk ikke mye hjelp av dommeren heller. Jeg ble holdt gang på gang i trøya, sier Friend.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere