RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Stavrum vraket helten

Sist oppdatert:
Moldes 33-årige forsvarsveteran Petter Christian Singsaas får ikke fortsette i klubben.

Singsaas, som har spilt for romsdalingene i en årrekke, ble i fjor høst lånt inn fra Steinkjer. Nå vrakes han av hovedtrener Arild Stavrum.

- Det er min jobb å velge ut den spillerstallen vi skal ha til rådighet i 2006, og det er min ambisjon å sette sammen den gruppa jeg mener vi trenger for å prestere i årets sesong. Jeg må tenke på hvilke spillere jeg tror vil være i stand til å spille flest gode kamper i løpet av året. Vi må tenke framover, og da føler jeg at vi må prioritere andre. Helheten og klubbens beste kommer foran alt annet, sier Stavrum til Romsdals Budstikke.

Den ferske hovedtreneren har forståelse for at mange supportere ønsket at trønderen skal fortsette i klubben. Singsaas var en av pålene da Molde reiste seg, berget plassen og vant cupgull i fjor.

- Jeg skjønner at mange synes dette er trist. Selv har jeg kjent Petter Christian i mange år og han er en type jeg har stor sans for. Men det forandrer ikke på min sportslige vurdering, sier Stavrum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere