RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Østberg sikret norsk seier

Foto: Terje Bendiksby (NTB / Scanpix)
Sist oppdatert:
De norske herrene ble satt på plass av Russland.

Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg sikret norsk seier i lagsprinten i tsjekkiske Nove Mesto søndag ettermiddag.

Flugstad Østberg avgjorde stafetten da hun rykket fra Finlands førstelag og Russlands andrelag i den siste motbakken på sisterunden. De to lagene kapret henholdsvis andre- og tredjeplassen.

- Jeg hadde gode ski, og det var en meget god følelse å kunne dra fra Saarinen. Det var godt å vinne her sammen med Maiken (Caspersen Falla), sier Østberg til NRK.

Kathrine Rolsted Harsem og Celine Brun-Lie gikk for det norske andrelaget og lå i front i starten av finalen. Duoen fikk det imidlertid tungt og klarte ikke å henge med da Norges og Finlands førstelag satte opp farten. Den norske duoen ble til slutt nummer fem.

Eldar Rønning og Eirik Brandsdal for det norske førstelaget og Pål Golberg og Ola Vigen Hattestad for det norske andrelaget styrte mye av herrefinalen.

På den siste runden fikk de norske lagene, sammen med Russlands førstelag, luke tilbake til feltet. Eirik Brandsdal kom først inn på oppløpet, men russiske Nikita Kriukov viste sine enorme spurtegenskaper og sikret russisk seier. Maxim Vylegzhanin gikk første etappe for det russiske laget.

Norges andrelag ble nummer tre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere