*Nettavisen* Sport.

Steen fikk ikke napp i England

Christian Steen (28) er på vei hjem fra England, der han har vist seg frem på trening i Sunderland og Southampton. Nå håper trønderen på tilbud fra en eliteserieklubb.

18.01.06 15:49

Christian Steen takket før jul nei til tilbud fra Molde, Ham-Kam og Tromsø. I stedet satte han kursen for England og prøvespill i Sunderland og Southampton. Oppholdet i fotballens hjemland ga mersmak, men resulterte ikke i kontraktsforslag.

- Jeg sa nei til flere eliteserieklubber fordi de måtte ha svar allerede før jul. Jeg ønsket å benytte meg av sjansen til å vise meg frem i England før jeg bestemte meg, sier Aalesund-stopperen til TV 2 Nettavisen.

- Jeg har ikke fått noen konkrete tilbud. Men det har vært veldig interessant. Det er to store og bra klubber, og det har vært OK å være her borte. Men akkurat nå er det litt på vent.

28-åringen hadde håpet å få sjansen i en testkamp under oppholdet i England, men måtte nøye seg med å vise seg frem på trening.

- Det er vanskelig å markere seg på treninger. Jeg skulle gjerne prøvd meg i en kamp, men det gikk ikke. Men nivået var ikke avskrekkende, det var fullt mulig å henge med, mener han.

Nå skal den tidligere Rosenborg- og Bodø/Glimt-stopperen ha en ny prat med Aalesund, før han bestemmer seg for hvor han skal spille neste sesong. Aller helst ønsker han fortsatt spill i eliteserien. Ifølge avisen Nordlys, nærmer Steen seg en overgang «Gutan» - igjen.

- Jeg tenker først og fremst Norge nå. Etter det jeg har forstått har verken Ham-Kam, Tromsø eller Molde hentet inn nye stoppere, så jeg håper å få tatt en ny runde med disse klubbene, sier hovedpersonen selv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.