*Nettavisen* Sport.

Steffen blir i Vålerenga

Steffen Iversen er enig med Vålerenga om å bli i klubben ut sesongen. Det betyr at han spiller onsdagens kamp mot Haka.

02.08.05 13:43

Kjetil Siem bekrefter overfor TV 2 Sporten at klubben er enig med Steffen Iversen om at han blir i klubben ut sesongen. Dermed er det ingenting i veien for å bruke spissen i Mesterliga-kvaliken mot Haka onsdag.

Iversen spilte ikke i Vålerengas første kamp mot finske Haka. Dersom han entrer banen i morgen kan 28-åringen ikke brukes i Mesterligaen av andre klubber i samme turnering, som for eksempel Olympiakos, som har vist interesse.

Det er ingen tvil om at dette betyr mye for Vålerenga. Men hvor mye? Vi spurte Klanens talsmann Gjermund Nordtug.

- Skal du ha kilo eller i meter? Alle som har fulgt denne klubben det siste året vet at han ikke er helt uvesentlig. Men han er bare en av 11, han også, så man skal ikke overvurdere det, sier Nordtur til TV 2 Nettavisen.

Iversen bidrar med enorm luftstyrke og evnen til å både bringe medspillere inn i angrepene og samtidig binde opp motstandere. Men Nordtug er spesielt begeistret for Iversen som mennesketype.

- Jeg husker den første treningen vi så med Ivers. Han hentet baller og bar vannflasker. Han er absolutt ikke noen primadonna. Han er så langt fra den primadonnaen man ventet seg da han kom. Det er utrolig ålreit å se at han er så jordnær, skryter Nordtug, som er på plass i Finland for å følge laget i onsdagens kvalikkamp.

Iversen var høyaktuell for Olympiakos, men trener Trond Sollied og klubbledelsen var tilsynelatende uenige i vurderingen av 28-åringen. Den greske storklubben har ikke klart å komme til enighet med Iversen og Vålerenga, og er nå ute av bildet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.