RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steffen Iversen gjør comeback

Foto: Getty Images/All Over Press
Sist oppdatert:
- Han er flink til å overtale, sier Iversen til Nettavisen.

Steffen Iversen la opp som fotballspiller ved slutten av 2012-sesongen etter å ha vært plaget av skader i flere perioder.

Nå skriver imidlertid Sunnmørsposten at 36-åringen gjør comeback på fotballbanen. Om enn bare i tredjedivisjon.

Den nåværende TV-eksperten for C More har blitt overtalt av kollega Amund Skiri, som er spillende trener for opprykksklare Herd, laget Iversen den 12. oktober altså snører på seg fotballstøvlene for.

Avisen skriver at Iversen signerte for Herd før overgangsvinduet stengte, men overgangen har blitt holdt hemmelig fram til nå.

- I første omgang blir dette en liten markering på at Herd er klare for toppfotballen igjen. Det markerer vi med å ha med en av Norges fremste toppfotballspillere gjennom tidene, sier Amund Skiri til smp.no.

Han tok over treneransvaret for sunnmørsklubben før denne sesongen og har et håp om at Iversen blir med klubben utover oppgjøret mot Spjelkavik.

- Vi må nesten se det an, men jeg har et lite håp om at Spjelkavik-kampen ikke blir Steffens eneste kamp for oss. I dagens eldrebølge innenfor fotballen skal du i alle fall aldri si aldri, sier Amund Skiri.

Til Nettavisen forteller Iversen at comebacket i første omgang dreier seg om denne ene kampen, men han utelukker ikke at det kan bli aktuelt å snøre på seg fotballskoene flere ganger i offisielt seriespill.

- Hehe, nå var det først og fremst gode overtalelsesevner fra Amund som gjorde at jeg takket ja denne gangen. Vi får se hva framtiden bringer, akkurat nå er det vanskelig å si, men jeg skal ikke utelukke det, sier Iversen i en kort kommentar til Nettavisen før han setter seg på flyet fra Oslo til Trondheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere