RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BYTTET UT: Wayne Rooney ble tatt av banen etter en drøy time mot Leicester City.
BYTTET UT: Wayne Rooney ble tatt av banen etter en drøy time mot Leicester City. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Steffen Iversen kritisk til Wayne Rooney

Sist oppdatert:
Steffen Iversen var ikke imponert.

Det var nok en vanskelig dag på jobben for Wayne Rooney, som den siste tiden har slitt med dårlig form og prestasjoner for Manchester United. Mot Leicester ble Uniteds nummer ti tatt av etter banen etter en drøy time.

Denne sesongen har det vært mye snakk om hvorvidt Rooney er den toppspilleren han var, eller om dette bare er en formdupp. Rooney har sett sliten og tung ut, og har ikke vært i nærheten av å ligne på den spilleren han en gang.

-Ikke like rå som han var

En av de som var minst imponert over Rooney lørdag kveld var Steffen Iversen. Den tidligere Tottenham-spissen var skuffet over Rooneys prestasjon mot Leicester.

Under kampen var det en annen engelsk spiss, Jamie Vardy, som stjal overskriftene. Angrepsspilleren ble den første til å score i elleve Premier League-kamper på rad.

Nå mener Iversen at Manchester United må vurdere plassen til kapteinen:

- Du har en Wayne Rooney på topp som virker som han ikke gidder noe som helst. Han driver å tusler rundt, skal ned i midtbaneleddet for å være borti ballen, han er ikke så rå som han var, sa Iversen i TV 2s Premier League-studio lørdag kveld.

To ligamål

Det er seks ligakamper siden Rooney scoret (borte mot Everton) og han står med totalt to ligascoringer denne sesongen for de røde fra Manchester.

- For fem-seks år siden så var han helt rå inne i boksen. I dag har han et par avslutninger og det er bare tull! Det er akkurat som om han ikke gidder noe mer, at han føler at han er ferdig, fortsetter Iversen.

- At han skal fortsette å spille spiss for United syns jeg er fryktelig rart, sa Iversen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere