Det dreier seg om en utlånsavtale ut 2020-sesongen. Dermed returnerer 27-åringen til Kristiansand snaue to og et halvt år etter at han forlot klubben sist.

- Vi er veldig glade for å ha fått Steffen inn nå. Han er en spiller som passer godt inn i vår spillestil og en type vi kjenner godt. Vi er trygge på at han vil skli rett inn i spillergruppa og kunne bidra fra første stund, sier Start-trener Joey Hardarson til klubbens egen hjemmeside.

Og legger til:

- Vi har Martin Ramsland skadet en stund fremover og Adeleke Akinyemi er fortsatt et stykke unna kampform, så vi var sårbare på spissplassen med tanke på det hektiske programmet vi skal inn i. Steffen er en spiller klubben fulgt tett etter det fantastiske låneopphold hans her i 2017, så når det nå åpnet seg en mulighet er vi strålende fornøyd med å ha fått ham inn.

Les også: United-helt (48) sliter med helsa: - Blir glad hvis jeg blir 50 år

Selv er «Skårevik» mer enn fornøyd med låneavtalen.

- Det føler meg litt som hjemme her, og jeg ble skikkelig glad da jeg kjørte nedover til Sørlandet i går. Jeg er veldig glad for å være på plass her, sier Skålevik.

Skålevik har fortid som juniorspiller i Brann, og ble kjent som en notorisk målscorer i Nest-Sotra. Det skulle han også bli i Brann, som valgte å hente han tilbake i 2016.

Les også: Jim Solbakkens sønn (15) aktuell for Molde

Sommeren 2017 kom han på lån til Start, som da jaget opprykk fra 1. divisjon. Skålevik scoret ti mål på 11 kamper og var en svært viktig bidragsyter til at det ble opprykk.

Etter låneoppholdet ble han på ny satset på i Brann, men før 2019-sesongen ble han solgt til Sarpsborg 08. Etter ett år i Sarpsborg vender krepsefiskeren fra Sotra tilbake til Sørlandet.