Steffen-lobben satt igjen

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Steffen Iversen vet utmerket godt at landslagskollega Espen Johnsen hater å bli lobbet på. – Griseflaks, sier Johnsen om målet.

20.11.04 21:09

Iversen startet lobbeterroren mot Espen Johnsen på Lerkendal i seriekampen lagene i mellom tidligere i høst.

Steffen fortsatte terroren mot Espen Johnsen på landslagstreningene i forkant av matchen mot Australia forrige uke.

Ikke blid
Så da Steffen ble spilt igjennom minuttet før pause i kulda på Ullavaal lørdag ettermiddag, var det helt naturlig at han lobbet inn ledermålet.

Det var ingen blid Espen Johnsen som møtte pressen etter kampen.

- Jeg vet at jeg skal få min revansje en dag! Jeg håper Steffen kommer til å spille lenge i norsk fotball, men han begynner vel å bli litt shabby i kroppen etter hvert.

Griseflaks?
- Han hadde i alle fall griseflaks i dag, siden ballen spratt opp helt prefekt i det han skulle skyte, sier Johnsen til TV 2 Nettavisen.

- Griseflaks? Å, nei! Nå har jeg hundre prosent treff på lobber på ham i kamp, og åtti prosent treff på landslagssamilinga. Så dette er ikke flaks, repliserer Iversen.

Det var ingen tvil om hvem av de to som smilte bredest etter kampen. RBK-keeperen kan naturligvis ikke lastes for Iversens utsøkte lobb. Men han likte det dårlig.

Scorer
- Jeg ble sint. Men jeg kan jo ikke bli stående heller, så jeg måtte gå ut, så jeg kan jo egentlig ikke gjøre noe med det, fastslår han.

Steffen Iversen senket gamleklubben for andre gang på like mange forsøk i høst.

- Sånn er det. Jeg spiller på et annet lag nå. Og jeg har lyst til å score mål uansett hvilket lag jeg spiller for, sier Iversen på sin side.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.