RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steinlager ikke til USA

Sist oppdatert:
Per Oleg Midtfjell og supertraveren Steinlager dropper trolig den planlagte USA-turen.

- Visst er det fristende å dra til USA. Visst skulle det vært artig å være med i de pengestinne oppgjørene og prøvd seg mot Mr Muscleman og de andre yankee-kanonene, men helt siden jeg fikk Steinlager i trening, har jeg forsøkt å tenke på hva som er hestens beste. I to år har jeg fulgt en reiserute som jeg vet at hesten takler. Både eier Knut Olaussen og jeg har lyst til å ha en topphest som varer. Derfor er det viktig å gi ham god tid mellom løpene - og å sette sluttstrek for sesongen uten å ha svidd av alt kruttet, sier Per Oleg Midtfjell til Rikstoto.no.

Etter gårsdagens historiske seier i København leder Steinlager Grand Cirquit-serien suverent. Dette er en europacup for travhester. Seirene i Oslo Grand Prix, Elitloppet og Copenhagen Cup har gitt tilsammen 15 poeng. Bak den norske hesten følger fem hestar med seks poeng. Det er Kart du Baudrairie, Ilster d´Espiens, Naglo, Gidde Palema og Giant Diablo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere