RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Steira gjør som Northug

Kristin Størmer Steira reiser ikke til Finland.

Kristin Størmer Steira har, i likhet med blant andre Petter Northug, bestemt seg for å stå over verdenscuprennet i Lahti.

– Etter å ha drøyd avgjørelsen i det lengste, bestemte jeg meg i dag tidlig for ikke å dra til Lahti. Grunnen er at jeg siden tirsdag har hatt vondt i halsen, skriver langrennsløperen på sin egen blogg.

Hun sier imidlertid at formen er bedre allerede, men ønsker ikke å risikere noe med tanke på det som skal skje i Sverige allerede kommende onsdag.

– Jeg vil heller prøve å bli ordentlig frisk til mini-touren i Sverige, skriver hun.

Mens resten av verdenseliten skal kjempe om poeng i 10 kilometer fellesstart og sprint, velger Størmer Steira heller å dra på hytta for å restituere seg og gå noen rolige skiturer.

Også Northug og svenske Marcus Hellner har valgt å stå over fellesstarten og sprinten i Finland. Trønderen var i stedet på Fredrik Skavlands talkshow torsdag kveld.

Northug skylder også på sår hals og en utslitt kropp etter VM, men skal etter planen gå verdenscupavslutningen i Sverige.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere