RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Javier Soriano / AFP

Stekelenburg klar for Roma

Sist oppdatert:
Den ettertraktede Ajax-keeperen flytter på seg.

Roma og Ajax er enige om en avtale som sender målvakten Maarten Stekelenburg til italienerne, meldte Ajax på deres egne nettsteder sent fredag kveld.

Overgangen er ingen overraskelse, ettersom det lenge har vært snakk om at keeperen skulle flytte på seg - og at Roma var interessert i 28-åringens tjenester.

Den italienske svisa Corriere dello Sport skriver, ifølge goal.com, at Stekelenburg allerede er i Roma og vil gå gjennom en medisinsk test så fort som mulig før han diskuterer de personlige betingelsene med Serie A-klubben.

Ifølge rapporter fra både Italia og Nederland vil John Arne Riises tidligere klubb betale 6 millioner euro - snaut 50 millioner kroner - for keeperen.

Tidligere i sommer ble det ryktet om at også Manchester United var interessert i å hente Stekelenburg, men i stedet ble det David de Gea som endte opp på Old Trafford.

28 år gamle Stekelenburg har spilt 40 kamper for det nederlandske landslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere