RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stem på årets spiller

Sist oppdatert:
Bli med på kåringen av årets kvinnelige fotballspiller.

Nå er det bare tre spillere igjen i kåringen av årets spiller 2006.

Du kan fortsatt påvirke hvem av Ingrid Hjelmseth, Ane S. Horpestad og Marie Knutsen som skal bli utropt til årets spiller under cupfinalen 14. november.

Når det hele nå skal avgjøres, vil sms-stemmene telle halvparten, mens juryens stemme vil telle halvparten. Dersom to kandidater da ender likt, vil «folkets røst» bli avgjørende.

KANDIDATENE (Juryens begrunnelse):
Ingrid Hjelmseth, Trondheims/Ørn (01)
Ingrid er en av hovedårsakene til at Ørn leder serien og er i semien i cupen. På de første 15 seriekampene har hun bare sluppet inn 7 mål! Hun har i år også spilt tre gode landskamper, og er en av de som utfordrer Bente Nordby om keeperplassen på landslaget. Ingrid er en god allround-keeper; god i feltet, bra på streken, flink på å dirigere forsvaret foran seg og hun har hatt stor fremgang med ballen i beina.

Ane S. Horpestad, Kolbotn (02)
Landslagskapteinen har giftet seg og fått nytt etternavn, men på banen er hun fortsatt den samme – en bunnsolid midtstopper som er et udiskutabelt førstevalg både i midtforsvaret og som kaptein på det norske VM-laget. Ane har hatt en stor sesong på landslaget og blitt en bedre fotballspiller både offensivt og defensivt. På klubblaget Kolbotn har hun vært en stor tilvekst i forsvar, men kanskje mest markert seg som en midtstopper som scorer mange mål. Blant annet scoret hun hat-trick mot gamleklubben Klepp.

Marie Knutsen, Røa (04)
Som den eldste av de to «Knutsen-søstrene» har Marie sammen med lillesøster Guro gjort livet surt for samtlige venstrebacker i den norske Toppserien i år. Med sitt briljante driv med ballen og evnen til å gå forbi motspillere og kombinere seg fremover på høyresida, har Marie vært kanskje den viktigste årsaken til at Røa har hatt en så god sesong. På landslaget har hun fått sitt definitive internasjonale gjennombrudd; med fast plass, mange gode kamper, noen fantastiske scoringer og en løpsvilje, innsats og tæl som er forbilledlig. Og ei jente med bedre humør skal du lete lenge etter¿

Slik gjør du:
Send 01 / 02 / 04 til 1984
(kr 3 pr melding)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere