RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Stensbøl tror på løsning

Toppidrettssjef Bjørge Stensbøl snakket tirsdag ut med kulturminister Valgerd Svarstad Haugland. Nå tror han på en løsning for OL-håpene.

- Vi har gjenopprettet dialogen. Jeg er optimist og tror på en løsning. Ikke en løsning som vi vil være fullt ut fornøyd med, men at vi i første omgang får dekket noe av gapet mellom null og 22,7 millioner kroner, sier Stensbøl til VG.

Toppidrettssjefen er glad for den oppklarende samtalen med statsråden. Svarstad Haugland tok initiativ til en prat med Stensbøl etter mandagens TV-innslag, der hun skjelte ut både ham og idrettspresident Kjell O. Kran etter noter.

- Det var en god samtale. Vi fikk snakket ut, og jeg satte veldig pris på at hun ringte. Hun skal ha honnør for dette initiativet, sier Stensbøl.

Når Kran ifølge NTB kommer tilbake fra ferie til uken blir det møte mellom partene, men allerede jobbes det med løsninger for å få OL-forberedelsene på skinner igjen.

- Vi ser på muligheter for å hjelpe små særforbund som er kommet i en håpløs situasjon i forberedelsene til sommerlekene i Aten, sier ekspedisjonssjef Paul Glomsaker i Kultur- og Kirkedepartementet til Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere