RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stensen vurderer V5-sjansene

Av sine oppsitt på Leangen mandag har Andre H. Stensen mest tro på Rigel Junior.

Her kommer Nettavisens tips til V5-B på Leangen.

8 Rigel Junior (V5A-2) feilet på startsiden sist, men avsluttet fint til fjerde. Det var Rigel Jo-sønnens tredje start etter drøyt to måneders pause. Kanskje har han gått ytterligere fremover?

- Det ser jeg ikke bort fra. En bra hest som er en av de beste i feltet. Riktignok kan han ikke gjøre så veldig mye selv, men får han gå i rygger et stykke, byr han på en finfin sluttspeed som fort kan være avgjørende. Galoppfaren er liten, men den er til stede, sier Andre H. Stensen om sin beste sjanse.

Om sine øvrige oppsitt har Stensen dette å si:

- 5 Mister K (V5A-1) kjenner jeg ikke noe til.

- 8 Tip Top Gossip (V5A-4/V5B-1) har ikke vunnet på flere år og gjør det neppe nå heller. Men avslutningen sist var strålende, så i trippelsammenheng behøver han ikke å være ueffen selv om motstanden er tøffere nå.

- Heller ikke 12 Match Coin (V5B-4) har kjent seierens sødme på veldig lenge, men sist satt han faktisk fast med vinnerkrefter. Fra spor tolv må det selvfølgelig løse seg for at han skal ha noen sjanse. Kan være verdt en gardering på 5-6 hester.

- 8 Aunpål (V5B-5) feilet bort tredjeplassen sist, bak Vinraua, som han møter igjen. Full vei passer ham bedre. Han må iallfall med på 3-4 hester, avslutter Andre H. Stensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere