RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stensrud disket

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Henning Stensrud ble nest beste nordmann i kvalifiseringen i Kuusamo, men ble disket på grunn av for brede ski. Se resultatene.

Henning Stensrud var klar for hovedrennet etter 119 meter og 20. plass, men ble senere disket. Ifølge NRK var skiene cirka en millimeter for brede(!), noe som visstnok skal være en produksjonsfeil hos Atomic.

Roar Ljøkelsøy (bildet) var den beste av de norske hopperne i kvalifiseringen til dagens hopprenn i Kuusamo med sin 16. plass. Sigurd Pettersen misset fullstendig, og var dårligst av de forhåndskvalifiserte hopperne med sin 66. plass, mens Tommy Ingebrigtsen strakk seg til 115 meter og en 22. plass. Bjørn Einar Romøren stod over hoppinga da han var forhåndskvalifisert


Plastsesongens store komet, Daniel Forfang, misset totalt i sitt kvalifiseringshopp. Han landet på 84,5 meter, og må se rennet fra tribunen. Heller ikke Morten Solem klarte å komme seg til rennet. Han hoppet 89.5 meter.

Resultatliste fra kvalifiseringen (forhåndskvalifiserte i parentes). TV 2 Nettavisen følger rennet live fra 16.15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere