RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Østenstad lurte kompisen

Sist oppdatert:
VIKING STADION (TV 2 Nettavisen): Thomas Myhre storspilte, men forgjeves. Gamlekompis Egil Østenstads to mål gjør Viking til eliteseriens desiderte formlag.

VIKING – FREDRIKSTAD 2-1 (0-1): Thomas Myhre var for få uker siden både skadet og klubbløs, men beviste nok engang at han er Norges beste keeper. Etter kampen fikk han trøst og ros fra sin gode venn Egil Østenstad.

- I første omgang var han i det umulige hjørnet, men heldigvis fikk jeg to scoringer i andre, sa Østenstad til TV 2 Nettavisen etter kampen, mens han pustet lettet ut over tre deilige poeng.

Fortjent seier
Dermed snudde Viking nok engang nederlag til seier.

- Og det var fortjent, poengterer Østenstad.

Myhre var høyt og lavt gjennom hele kampen og reddet Fredrikstad fra et solid nederlag. Viking produserte ett tosifret antall sjanser mot Fredrikstad, og Østenstad kan ikke få rost FFK`s sisteskanse nok.

Etter kampen fikk han en fortjent klapp på skulderen fra Vikings toppscorer.

- Jeg er imponert over Myhre. Jeg trodde ikke han var i så god form, smiler Østenstad lurt menns han titter bort på landlagskeeperen.

- Det er bra at han har kommet hjem til Norge, både for seg selv og for landslaget.

Tomålscoreren vil ikke spå utfallet av eliteserien i år, men tror Viking kan gå hele veien etter nok en seier.

- Moralen i laget er stor om dagen, avslutter Østenstad før han tar seg en velfortjent dusj.

Overkjørt
Tross storspill var Thomas Myhre naturlig nok en skuffet mann etter kampen.

- Jeg klarer ikke å fokusere på min egen innsats. I dag taper vi fortjent, og det er det som er ille, forklarte Myhre til ett samlet pressekorps etter kampen.

Og fortsetter:

- Viking kjører over oss og vinner fortjent. Vi er god første tjue og tar en tidlig ledelse, men så er det slutt, forteller Myhre.

- Jeg sa til gutta at de ikke måtte slippe Kopteff innover på banen, og at de måtte holde Østenstad unna første stolpe. Dessverre er det er akkurat slik Viking avgjør kampen i dag, sier en trøstesløs Myhre.

PS! Etter søndagens seier har nå Viking spilt ni serierunder på rad uten nederlag, med statusen 7-2-0. De fire siste kampene er alle vunnet, noe som gjør Viking til eliteseriens desiderte formlag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere