Gå til sidens hovedinnhold

Sterk borteseier for Ajer og Brentford

Fernando Marcal klønet det til da Brentford fikk med seg alle tre poengene mot Wolverhampton.

WOLVERHAMPTON - BRENTFORD 0-2:

Kristoffer Ajer fikk nok en gang tillit fra start da Brentford besøkte Wolverhampton til dyst i Premier League lørdag ettermiddag, og til slutt var det gjestene som kunne juble for seier og tre poeng etter scoringer av Ivan Toney og Bryan Mbeumo.

Det var imidlertid det som skjedde i forkant av 1-0-scoringen som skapte reaksjoner.

- Ikke til å tro

Wolverhampton-backen Fernando Marcal hadde nettopp blitt advart av dommer Darren England etter å ha vært aktiv i armbruken i duell med Toney i forkant av et hjørnespark. På den første corneren lot England det gå, men på den påfølgende, kun ett minutt senere, holdt Marcal et enda bedre grep rundt Brentford-spissen.

England fikk med seg situasjonen og var sikker i sin sak da han pekte på straffemerket.

- Helt umulig å forstå hva Marcal driver med. Først advarsel. Så bryter han ned Toney på corner 1, og så gjør han jaggu det samme på corner 2. Ikke til å tro, skrev Wikestad på Twitter.

I TV 2s studiosending var Erik Thorstvedt helt enig med dommerens avgjørelse. Heller ikke han klarte å forstå seg på Marcal etter at han like før hadde fått en advarsel.

- Dette er så sabla langt over grensen det går an å komme. Det er jo sjanseløst, sa Thorstvedt i pausen.

Nettavisen har sikret seg rettighetene til fransk Ligue 1:

Brentford-seier med én mann mindre

Toney, som skaffet straffet, gikk selv selvsikkert fram og sendte Brentford i ledelsen.

Noen minutter senere tok spissen på seg servitørrollen da han ristet av seg Wolverhampton-stopper Max Kilman, før han fant Mbeumo inne i feltet. Der fikk spissmakkeren en enkel jobb med å doble ledelsen.

I det 64. minutt ble Brentfords Shandon Baptiste vist det andre gule kortet for dagen etter å ha revet ned Francisco Trincao, men til tross for én mann mer klarte aldri Wolverhampton å skape spenning med scoring.

Ajer og co. holdt unna og fikk med seg en knallsterk borteseier på Molineux Stadium.