*Nettavisen* Sport.

Sterk dobbel fra Spania

Foto: EPA/Scanpix

Vi tror på to hjemmesterke lag fra Spania i søndagens første oddstips.

20.11.11 13:52

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Vålerenga taper i Drammen
Tippetips: Molde avslutter med stil
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener

Søndagens langoddsprogram består av 94 objekter og det er klart mer spenst over dagens program enn lørdagens. Det spilles full runde i Tippeligaen, der samtlige åtte oppgjør har avspark kl 18. I England er det toppoppgjør mellom Chelsea og Liverpool, og i tillegg finnes det kamper fra store deler av fotball-Europa.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Parma - Udinese

Hjemmelaget har hatt en brukbar sesonginnledning, ikke minst takket være en strålende opplagt Sebastian Giovinco og Parma tar som alltid brorparten av sine poeng hjemme. Udinese har hatt en strålende sesongstart, til tross for at laget solgte profilen Sanchez til Barcelona i sommer. I ettermiddag må trolig både Isla og Armero unnværes og borte er Udinese absolutt til å hanskes med (1-3-1). Hjemmeseier til 2,55 lokker i denne kampen.

Viking - Start
To av sesongens store skuffelser. Greit nok at Viking har levert brukbart hjemme i Stavanger, men 1,45 for Viking-seier her må jo nesten være en vits. Start har gått seirende ut av denne kampen to av de fire siste gangene lagene har møttes i Stavanger, og selv om Start på det nærmeste er klar for nedrykk, så fristes vi av borteoddsen. 5,50 på Start-seier er klart i overkant.

Dagens avslag
Stabæk - Haugesund og Fredrikstad - Aalesund

To mer eller mindre betydningsfulle kamper fra nest siste runde i Tippeligaen dette og som oddskamper er begge helt uinteressante.

Atletico Madrid - Levante
Notorisk ustabile Atletico Madrid til 1,50 i odds. Da skal du ha god råd. Toppscorer Falcao spiller ikke i kvel, og det svekker naturligvis hjemmelaget. Levante har ikke overraskende møtt motgang etter den sensasjonelle sesongstarten og hadde lite å by på hjemme mot Valencia sist (tap 0-2). Nå kan laget slå fra underlege igjen. Men dette er en klar kandidat til dagens styr-unna kamp.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
To hjemmelag som normalt leverer varene på eget gress blir vår første dobbel denne søndagen, og vi vurderte også lenge Sporting Gijon hjemme mot Betis. I Italia bør det være ba sjanse for Catania hjemme mot Chievo, men litt snau odds. Toppoppgjøret mellom Chelsea og Liverpool styrer vi unna, selv om vi har klart mest tro på hjemmelaget.

Osasuna - Rayo Vallecano
Hjemmelaget har hatt den lite takknemlige gleden av å ha møtt både Barcelona (tap 0-8) og Real Madrid (tap 1-7) allerede. Reiste seg umiddelbart etter stortapet mot Barcelona tidligere i sesongen i den påfølgene kampen. Hadde da fortjent alle poengene hjemme mot Sevilla (0-0). Nå har laget fått to uker på seg til å reise seg etter stortapet mot Real Madrid, og da skal Rayo Vallecano være et passende "offer". Osasuna leverer nesten alltid varene hjemme,spesielt mot antatt svakere motstand og står med 3-2-0 hjemme i Pamplona hittil. Satrustegui (f) er suspendert, mens Sergio, Echaide og Masoud alle er skadet.

Overraskende sterk sesonginnledning av Rayo Vallecano som er helt oppe på tredjeplass før denne serierunden med sine femten poeng og laget har tatt noenlnde likt antall med poeng hjemme og borte. Totalt viser bortestatsen 2-2-2. Velkjente Raul Tamudo er uaktuel for bortelaget, ellers skal det ikke være nevneverdige problemer for bortelaget.

Hjemmelaget får vår tillit her og 1,80 i odds for at poengene blir igjen i Pamplona er ok betaling. Kampen kan spilles som singel, men vi velger å kombinere med en annen spansk kamp.

Sevilla - Athletic Bilbao
Hjemmelaget er til tross for kun tre poeng (0-3-1) på sine fire siste ligakamper på femteplass. Kun en kamp er tapt, overraskende nok hjemme for nyopprykkede Granada (1-2). For øvrig viser hjemmestatsen 4-1-1, borte står laget med svært spesielle 0-5-0. Her er både Alvaro Negredo og Frederic Kanoute friskmeldte.

Etter en meget svak start på sesongen med kun to poeng på de fem første seriekampene, har det blitt 3-3-0 på de seks neste for Athletic Bilbao og det gir en foreløpig niendeplass, fire poeng bak søndagens motstander. 1-2-2 er tallene for normalt bortesvake Bilbao. her må forsvarsspillerne Amorebieta og Iturraspe begge sone karantene.

Det står 8-1-0 i favør Sevilla på de ni siste tilsvarende oppgjørene og med både Negredo og Kanoute friskmeldt mot et bortelag som er defensivt svekket har vi svært god tro på hjemmeseier her til 1,80 i odds.

Vi får dermed en dobbel til 3,24 i odds og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 1 søndag
Kamp 29 Osasuna - Rayo Vallecano 1,80 3,05 3,40
Kamp Sevilla - Athletic Bilbao 1,80 3,05 3,40
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.